dijous, 22 de setembre del 2011

Grups Divendres

 

ASPENCAT

Aspencat naix al 2005 amb components de diferents pobles de la comarca de la Marina Alta (Pais Valencià). L'eclosió de la banda va tindre lloc en torn als anys 2005 i 2007 quan tocaren a festivals com Arrels, l'Aplec dels Ports o la Gira d'Escola Valenciana i moltes nits acompanyant a grups valencians com Obrint Pas, Sva-ters, La Gossa Sorda o Skalissai

L'any 2007 autoprodueixen la seua primera maqueta amb el títol de La festa està servida.[4] Realitzen un total de 30 concerts en 2 anys, on és un dels grups més demandats en l'àmbit nacional valencià, i arribat el 2009 enregistren el que serà el seu primer disc d'estudi, autoeditat, Obri la llauna.[4] El grup en el 2010, el seu any de més èxit, ha traspassat fronteres, on va actuar en un poble de França. Després de l’èxit de la gira “Obri la llauna Tour 2010”, Aspencat presenta el seu tercer treball "Naixen Primaveres", on reforcen la línia marcada al seu darrer disc amb lletres més combatives,i col·laboracions de Miquel Ramos (Obrint Pas), Alex Seguí (La Gossa Sorda), Toni «Panxo» (Orxata Sound System) o Josep «Panxo» (La Raíz). Aquest últim treball, Naixen Primaveres, es caracteritza per la predominança del reggae, el dub, l’ska i els sons electrònics conjuntament amb la lírica desafiant que més els caracteritza. Aquest dinamisme, fa del directe d’Aspencat una proposta enèrgica i sense pauses que aconsegueix fer ballar a la gent sense descans. Aquest disc, està portant-los en molts escenaris arreu dels Països Catalans i, fins i tot, en grans festivals de música internacional com el Rototom Sunsplash a Benicàssim(Festival internacional de Reggae) i el Skaville a Rijeka(Croàcia) (Festival internacional d'ska).

web

myspace

BATAK

Batak 2011

Batak és el grup vallesà que neix el 2004 de la fusió del reggae i l’ska amb músiques folk d’arreu del món. És una barreja de ritmes i sons creada per arribar a tothom i crear allà on sona un ambient de festa.

Durant aquests anys, diferents concursos d’arreu dels Països Catalans han premiat la qualitat dels temes de Batak. També han pogut compartir escenari amb grups de renom en el panorama músic i festiu com Obrint Pas, La Troba Kung-Fu, La Carrau, Aramateix, La gossa sorda, D’callaos, Strombers, Rauxa o Dúmbala Canalla, d’entre d’altres.

Amb el temps, Batak ha aconseguit un so compacte, contundent i ple de matisos alhora, barrejant la seva essència folk amb altres estils més elèctrics en la recerca d’un so propi. Com a mostra d’aquesta nova etapa, Batak ha gravat el febrer del 2011 “La humitat”, un CD amb les cinc cançons més representatives del seu projecte.

Pots escoltar-lo directament des d’aquest enllaç o cercant-nos a grooveshark!

Batak són:

  • Pol Aumedes: acordió diatònic i veu
  • Mar Aumedes: teclat i veu
  • Jordi López: guitarra elèctrica i lap steel
  • Carles Ceacero: baix
  • Antonio Escañuela: bateria

web

myspace

 

ALMORRANES GARRAPINYAES


Almorranes Garrapinyaes naix al mes de juny de l'any 2004 en la població de Betxí, la Plana Baixa, amb una formació incial de 4 membres. Amb el temps es va anar incorporant gent arribant a l'actual formació de 8 membres. Hem definit el nostre estil com "Ska Punk de terme" ja que mesclem ritmes d'Ska amb l'energia del Punk, sempre sense deixar de banda les nostres arrels, el valencià i la dolçaina. Farà un parell d'anys va vore la llum el primer treball d'Almorranes. Una maqueta que portava per nom "Deserts del S.XXI" i contava amb 8 temes. Actualment estem treballant amb el que serà el nostre segon treball "De terme". Després de quasi 5 anys, tenim a les nostres esquenes l'experiència d'un centenar de concerts.

 

Components:

Xavi Cabedo: Bateria
Tofol Doñate: Guitarra
Diego Nebot: Baix
Lluís Chesa: Dolçaina
David Piñana: Veu
Alberto Villalba: Guitarra
Guillem Beltran: Trompeta
Vicent Blasco: Trombó

web

myspace

 

DEGÖLLATS

Facebook Twitter You Tube

Edicions anteriors

Fotos

Twitter