Agraïments


Des d’aquestes línies, l’organització de l’Aplec de la Plana vol obrir una finestra a l’agraïment sincer. Donem les gràcies a tots els comerços de Moncofa que, amb la seua participació, han fet un poc més gran aquest esdeveniment. La implicació econòmica és ben necessària per a tots en aquests temps de crisi, però, més enllà dels diners, l’Aplec de la Plana es nodreix de l’esperit del poble on arrela, de la seua gent, el seu caràcter, el seu paisatge, el seu acolliment càlid. Moncofines i moncofins, esperem que ho passeu molt bé i que estigueu tan orgullosos de l’Aplec com nosaltres ho estem del vostre poble i la seua gent.

D’altra banda, també volem mostrar el nostre agraïment profund a tots els artistes que faran possible la jornada del dissabte: des de l’animació per als més menuts a càrrec d’Estem Vius fins a tots els grups que ens faran embogir al polifuncional. Tots ells són mostres d’un poble en moviment i innovador que rebenta les barreres del tedi, la frustració i la banalitat en què alguns voldrien veure immers el nostre país.

Finalment, no ens podem oblidar d’agrair l’esforç de tots els voluntaris, peces fonamentals d’un engranatge que només funciona amb elles i ells al darrere. Parlem de persones vingudes de diferents punts de la comarca –i, per descomptat, de Moncofa mateix– que, gràcies a la seua ajuda desinteressada, fan possible el somni col·lectiu que és l’Aplec de la Plana.

Per tot això i per molt més, moltes gràcies a tots i totes!

Edicions anteriors

Fotos

Twitter