Voluntariat


Vols ser voluntari?

Un altre any ja està en marxa l’Aplec de la Plana, aquest any com be sabreu tindrà lloc a Moncofa el 15 de setembre a partir de les 18:00h al Polifuncional. I any rere any com ja sabreu fem una crida a la vostra implicació en la realització d’aquest event de la nostra comarca. De fet com tots els anys l’ús de voluntaris ha sigut una garantia d’èxit en la realització de les tasques necessàries, per això vos demanem una vegada més una maneta.

I jo que guanye sent voluntari?

A part de viure l’Aplec de la Plana des de dins, per col·laborar et donem una entrada, un tiquet de sopar, 4 tiquets de beguda.

Que he de fer per col·laborar?


Tens fins el dia 11 de setembre fins les 00:00h. I acudir el dia 13 de setembre a les 18:00h al Casal Jove de Moncofa, on t’explicarem tot el necessàri, i de passada coneixeràs a la gent de l’organització.

Quin deures tinc com a voluntari?  • Cal que respecteu l’entorn.
  • Heu d'acudir puntualment al lloc que us indicarem per fer la reunió de coordinació dels voluntaris.
  • Cal que us sentiu i sigueu responsables de la faena encomanada, així com fer-la en òptimes condicions. Aquesta exigència, doncs, descarta que ens pugueu ajudar si us trobeu en un estat d'embriaguesa extrema.
  • Us proporcionarem a cada un quatre tiquets de beguda per la vostra condició de voluntaris. Feu-ne un ús responsable no només pel vostre interes –no us en donarem més de quatre–, sinó pel bé comú de l’Aplec, ja que no som una empresa d’events musicals, sinó una associació sense ànim de lucre i tots treballem de manera voluntària i gratuïta, com vosaltres.
  • Heu de saber que prescindirem, de cara a pròximes edicions de l’Aplec, dels voluntaris que incomplisquen aquests deures.Edicions anteriors

Fotos

Twitter